Croissant met appel, rozijnen en amandelspijs


Zowaar, een tweede artikel vandaag!


Dit is pure heerlijkheid, en zo schandalig simpel. Het moeilijkste is eigenlijk het croissantdeeg vinden, maar als je hier klikt is dat ook niet meer moeilijk. Ook dit recept is te zien op mijn YouTube kanaal!


Ik ga dus ook niet een heel intro schrijven, laten we meteen gaan koken!


 

Wat heb ik nodig?

· Croissantdeeg

· Een geschilde appel

· Een handje rozijnen

· Eetlepel amandelspijs

· Eetlepel citroensap


Wat moet ik doen?

1. Snij de appel in kleine stukjes.

2. Verbrokkel de amandelspijs.

3. Meng de appelstukjes, amandelspijs, citroensap en en rozijnen in een bakje.

4. Verdeel het mengsel in zessen.

5. Volg de aanwijzingen op de verpakking van het croissantdeeg, maar vouw wat van het mengsel in de croissant.

6. Bak de croissants af.

7. Geniet!


 

Heel veel liefs en tot volgende week!