top of page

Geef in december een super mooi en persoonlijk cadeau!

Ja, daar zat ik dan met m’n goeie bedoelingen. Een wereld vent thuis op de bank, maar geen idee wat voor cadeautje ik hem moest geven, kennen jullie dat? Ik heb de pech dat ons jubileum, sinterkaas en kerst met cadeaus gevierd worden, en die zich allemaal in een span van drie maanden bevinden. Ja, dan is het dus lastig om origineel te blijven.

Oke, ik stel me aan. Feit is wel dat ik de datum van ons eerste jubileum dichterbij zag komen en geen idee had wat ik hem moest geven. Gewoon. Echt. Niet. Omdat hij goed voor zichzelf zorgt en dus prima alles zelf kan kopen stonden er dus alleen nog hele dure dingen op zijn verlanglijstje.

Ik kan hier een heel lang verhaal van maken, maar dat zal ik jullie besparen. Na heel veel bloed, zweet en tranen vond ik het perfecte cadeau en dit moest ik gewoon delen. Aanschouw hier de persoonlijke illustratie van de geweldige Sophie de Ruijter.Ik kan jullie vertellen dat ik heel erg onder de indruk ben van hoe representatief zo’n illustratie kan zijn. Natuurlijk is het een illustratie, maar iedereen die mij kent zal me direct van deze illustratie herkennen. Ik kan vooral de aandacht voor detail erg waarderen, ondanks dat het zicht van achter is heeft Sophie toch zijn baardje erop weten te krijgen. Gaaf toch?

Vet, maar hoe kom jij aan zo’n ding? Heel simpel. Via de webshop partydeco.nl kan je zelf kiezen wat voor illustratie je wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld ook zwangerschaps illustraties (super leuk voor een pregnancy reveal), illustraties voor vriendinnen en zelfs favoriete kledingstukken. Ik koos zelf voor de ´happy family illustratie´. Bij het plaatsen van de bestelling wordt je gevraagd om foto’s van de desbetreffende personen en dieren toe te voegen. Ik betaalde 20 euro extra om onze kat Bella erop te zetten en ik vind dat het 100% waard. Inmiddels zijn we al een jaar verder, anders had ik Beau er natuurlijk ook op laten zetten.


Na het afrekenen moest ik een weekje wachten en daarna kreeg ik uitermate netjes verpakt de illustratie thuis op de mat. Ja echt, een week. Ik had eerder twee of drie weken verwacht.

Voor minder dan een tientje per maand dat we samen waren gaf ik mijn vriend een cadeau waar hij echt even stil van werd. ´Zo zijn we echt een gezinnetje´ zei hij uiteindelijk zachtjes. Kijk, daar doen we het voor, de schat.


Vriendlief en ik hebben besloten voor ons 2de jubileum weer een illustratie te laten maken, dan kan Beau er ook op. Het resultaat zal ik dan natuurlijk meteen op Instagram delen.

Dus, mochten jullie een origineel cadeau zoeken om aan een geliefde te geven in de komende maanden, hierbij mijn tip.

Heel veel liefs en tot volgende week!

bottom of page